Inwoners Driehuis verdelen 1 miljoen euro van de Postcode Loterij

Foto: Amy van Leiden

DRIEHUIS – Een grote verrassing voor deelnemers van de Postcode Loterij in Driehuis die meespelen met postcode 1985 BG (P.C. Hooftlaan). Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen.

(bron: Postcode Loterij / foto’s: Amy van Leiden)

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste de gelukkige winnaars zaterdagavond met deze prijs. De uitreiking was live te zien tijdens het nieuwe spelprogramma ‘All Against 1′ bij RTL4. De deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 58.823 euro tot 235.294 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.
Roy neemt live in de uitzending een cheque van maar liefst 235.294 euro in ontvangst. De prijs is erg welkom, Roy vertelt: “We hebben twee kinderen die onlangs een huis hebben gekocht. We zijn hier erg blij mee!”


Hans en Yvonne krijgen uit handen van Winston Gerschtanowitz een cheque van 58.823 euro. Ook zij zijn erg blij met dit mooie bedrag. Wat ze gaan doen met het geld weten ze nog niet: “Daar

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen