IPSO Huis Kennemerland zoekt gastvrouwen/heren voor locaties Santpoort Noord, Heemskerk en Haarlem Zuid

Foto:

KENNEMERLAND – IPSO Huis Kennemerland is een centrum voor leven met en na kanker. Het is voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. Het bestaat al 11 jaar en heeft locaties in Santpoort Noord, Haarlem Schalkwijk en Heemskerk. Voor al deze locaties is de organisatie op zoek naar nieuwe gastvrouwen/heren.

Gasten komen bij de IPSO Huizen voor een luisterend oor, lotgenotencontact, activiteiten of informatie. Er is koffie en thee en de kaarsjes branden. Gastvrouwen en/of gastheren zijn ontzettend belangrijk voor het inloophuis. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de gasten, zijn het luisterende oor en zorgen dat de ruimtes klaar zijn gemaakt voor de activiteit.

De gastvrouwen en/of gastheren worden begeleid door de coördinator van de locatie. Alle vrijwilligers zijn verplicht om een 3-daagse training te volgen. Dat zijn sowieso erg leuke dagen!

Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie? Bel voor Haarlem Schalkwijk op dinsdag of donderdag naar Manon Boom 023-8885368 (coördinator). Voor Santpoort bel of app je op dinsdag, woensdag of donderdag met Barbara van der Weiden naar 06-18745795 (coördinator) en voor de locatie Heemskerk kun je op dinsdag en woensdag contact opnemen met Sheila Bijtenhoorn, 0624519839 (coördinator).

Mailen kan ook! Doe dat naar: [email protected]. Meer informatie op de website: www.ipsohuiskennemerland.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen