Eindelijk weer wat te juichen voor Telstar; Witte Leeuwen als herboren na trainerswissel

Nieuw bevlogen trainersduo leidt Telstar na eerste winst in 9 weken
Nieuw bevlogen trainersduo leidt Telstar na eerste winst in 9 weken
Foto: Eindelijk weer wat te juichen voor Telstar; Witte Leeuwen als herboren na trainerswissel

VELSEN – Voor het eerst sinds 17 november heeft Telstar weer eens een wedstrijd gewonnen. Onder leiding van het nieuwe trainersduo Uli Landvreugd en Anthony Correia pakten de Witte Leeuwen de eerste zege in negen duels. Helmond Sport werd op Sportpark Schoonenberg met 3-2 verslagen.

Met de winst in de spectaculaire wedstrijd is het de Witte Leeuwen gelukt om die laatste plaats van de Keuken Kampioen Divisie heel even achter zich te laten. Dat kan nu nog van korte duur zijn, want mocht TOP Oss morgen in Groningen drie punten halen dan blijven de Velsenaren alsnog ‘rode lantaarn drager’.

In hoeverre deze opleving van Telstar een vervolg krijgt zal volgende week moeten blijken als NAC op bezoek komt op Schoonenberg. Zeker is dat die eerste drie punten zorgen voor volop nieuw optimisme in Velsen.

Klik HIER voor het wedstrijdverslag en voor de interviews na de wedstrijd van mediapartner NH

Fotograaf Dennis Gouda was gisteravond aanwezig bij de wedstrijd en maakte een uitgebreide foto-impressie, waarvan hieronder een kleine selectie (klik HIER voor de uitgebreide fotoserie van Dennis Gouda).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen