112

SportSupport organiseert stadsgame voor jeugd The Hunt in Molenwijk

Foto: SportSupport

HAARLEM – Na een succesvolle editie in 2023 in Haarlem-Noord organiseert SportSupport Kennemerland samen met Politie Haarlem en Handhaving op donderdag 22 februari weer The Hunt Haarlem. Deze keer vindt de superspannende stadsgame voor de Haarlemse jeugd plaats in de wijk Molenwijk.

Wat is The Hunt Haarlem
Tijdens The Hunt doen de deelnemers er alles aan om uit handen van politie en handhaving te blijven terwijl zij een pakketje naar een specifieke locatie moeten brengen. Speelgebied is de Molenplas in Haarlem-Schalkwijk.

In de ochtend van 10.00 – 11.30 uur doen kinderen van 11 t/m 13 jaar mee. In de middag, van 14.00 – 15.30 uur, is het de beurt aan jongeren van 14 t/m 19 jaar. Daarnaast organiseert SportSupport na beide rondes een minifestival met o.a. een pannakooi en kun je een kijkje nemen in een echte politieauto.

Het doel van de Haarlemse Hunt is bewustwording bij de jeugd creëren dat politie & handhaving er voor ze is en niet tegenover ze staat. Jay Kroon, buurtsportcoach SportSupport Kennemerland: “Na het succes van The Hunt in Haarlem-Noord organiseren we nu The Hunt in Schalkwijk. In Molenwijk kan de verbinding tussen Politie, Handhaving en de jeugd beter en daarom hebben we nu gezamenlijk voor deze wijk gekozen.”

Veiligheid staat voorop
Stadsgame The Hunt vindt op de openbare weg plaats, maar veiligheid van de deelnemers staat voorop. Zij zijn daarom goed te herkennen aan een felgekleurd hesje en startnummer. Komt u ze tegen op 22 februari? Dan vragen wij u op uw snelheid te letten.

Aanmelden
The Hunt Haarlem is speciaal voor kinderen van 11 t/m 13 jaar en jongeren van 14 t/m 19 jaar. Deelname kost 1 euro. Aanmelden is verplicht. Dit kan via https://sportindewijk.nl/the-hunt.

The Hunt is een initiatief van de buurtsportcoaches van SportSupport Kennemerland. Zij organiseren het samen met PerMens, Jong Haarlem, Politie (jeugdagenten) en Handhaving (gemeente Haarlem).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen