Toneelschuur zoekt jong Haarlems acteertalent

De Toneelschuur zoekt jong acteertalent.
Foto: Shura Meereboer

Nog nooit geacteerd en over drie maanden in een productie staan? Het kan bij Starring, de jongerentheaterproductie van Toneelschuur.

Haarlemse jongeren, die veelal geen of weinig spelervaring hebben, kunnen meemaken hoe een theatervoorstelling tot stand komt. En erin meespelen natuurlijk. Volgens de Toneelschuur zijn de eerste deelnemers die ooit aan Starring mee deden, afgestudeerd aan de toneelschool

Nu is editie 19 en voor de voorstellingen van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 maart in de Toneelschuur kunnen jongeren tussen 15 en 20 jaar zich aanmelden tot en met 31 december van dit jaar. Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin je naam, adres, telefoonnummer, mobiele nummer, e-mail, leeftijd, school en eventuele theaterervaring.

De audities hebben plaats op zondag 10 januari in Haarlem. Deelnemers hoeven zich niet voor te bereiden. Jongeren die worden uitgenodigd om mee te spelen repeteren vanaf woensdag 13 januari 2016 tot donderdag  17 maart elke woensdagavond en zondag aan Starring #19 Woyzeck.

Liliane Brakema regisseert deze keer het stuk Buchners’ Woyzeck. Een verhaal over een in wezen goedaardig mens die slachtoffer wordt van het egoïsme, machtswellust en driften van de mensen om hem heen. De net afgestudeerde Brakema zoekt twaalf jongeren om een eigentijdse versie van deze klassieker te maken. Ervaren technici en productiemedewerkers van Toneelschuur Producties gaan hierbij helpen.

 

Reacties