Sandra van Nieuwland goes Blondie in Patronaat

Foto: Aangeleverd

HAARLEM – Samen met het Patronaat presenteert ‘Sunday Sessions in Haarlem’ dit jaar een aantal zondagmiddagen met de beste tribute bands en andere muzikale verrassingen. Zo staat op zondag 10 maart aanstaande Sandra Goes Blondie! op het programma .

Maak je klaar voor een spetterende show terwijl Sandra van Nieuwland, de krachtige zangeres met talloze hits en een Edison Award op haar naam, de rebelse punkrockmuiltjes van Debbie Harry aantrekt. Samen met haar waanzinnige band neemt ze je mee op een muzikaal avontuur door het iconische repertoire van Blondie, de tijdloze rockgroep uit het wilde New Yorkse new wave-tijdperk. Verwacht een spervuur van onvergetelijke hits zoals Denis Denis, The Tide is High, Maria, Heart of Glass, Atomic, en Call Me.

Met haar unieke stijl en ongeëvenaard talent geeft Sandra een eigenzinnige draai aan deze klassiekers, terwijl ze de onweerstaanbare essentie van Blondie in stand houdt.

One way or Another, hier wil je bij zijn! Dit wordt een onvergetelijke avond vol pure punkrock energie en muzikale briljantie!

Sunday Sessions: Sandra Goes Blondie! op 10 maartr15.30 uur in Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem. Kaarten via www.patronaat.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen