Start Luxe Open Rondvaart vanaf Molen de Adriaan

Foto: Aangeleverd

HAARLEM – Botenverhuur bedrijf ‘Luxe Sloepen Haarlem’ is een samenwerking gestart met Molen de Adriaan en begint met een luxe rondvaart vanaf de bekende Haarlemse molen.

Vandaag is in centrum Haarlem het startsein gegeven. De rondvaart is ontstaan uit een samenwerking van Luxe Sloepen Haarlem en Molen de Adriaan. Bezoekers van Haarlem hebben nu dan ook de mogelijkheid om in 2 uur tijd een rondleiding te krijgen door de Molen van Haarlem én de grachten van Haarlem te bevaren met een Luxe Sloep.

Tijdens het bezoek in de Molen worden de bezoekers onderwezen over de rijke historie van de stellingmolen. Daarna is het mogelijk om direct weg te varen vanaf dezelfde locatie door de grachten van Haarlem. Dit zal gaan plaatsvinden door middel van een rondvaart van 50 minuten op een mooie elektrische en open sloep.

De rondvaart zal 7 dagen in de week open zijn en afvaren om 11:00-12:00-13:00-14:00-15:00-16:00 en 17:00. Aan boord lekkere happen en dranken, waarbij de schipper in eigen persoon alle verhalen van Haarlem met de opvarenden deelt.

Varen is al jaren bezig met een enorme opmars in Haarlem, zo opende vorig jaar hetzelfde ‘Luxe Sloepen Haarlem’ de bootverhuur in de Haven van Heemstede. ‘’Wij zijn erg enthousiast dat we nu ook de bezoekers van Haarlem de stad kunnen laten ervaren vanaf het water’’ aldus Arendo van Hulsbergen, oprichter www.luxesloepenhaarlem.nl . ‘’Nog leuker is het dat wij dit kunnen gaan doen in samenwerking met een van de mooiste historische parels van Haarlem.’’

Het is wederom een bewijs dat Haarlem een erg veelzijdige stad is die veel te bieden heeft aan zowel de bewoners als de bezoekers voor de stad.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen