Ibiza-markt XL tijdens het Pinksterweekend in Zandvoort.

Foto: Aangeleverd

ZANDVOORT – Op zaterdag 18 en zondag 19 mei, tijdens het Pinksterweekend, vindt de Ibiza-markt ON TOUR plaats met een opzet van circa honderd aanbieders verdeeld over kleurrijke kraampjes en busjes met zomerse- Ibiza- en bohemian lifestyle producten.

Maak een selfie bij de VW-hippie bus, laat je masseren bij de massagestand en laat je aura kleuren in beeld brengen aan de hand van fotografie in een buscamper. Ervaar de ultieme vakantie vibes met een dagje struinen over de markt, chillen op het strand en een bezoek aan een van hippe beachclubs die Zandvoort rijk is.

Ook dit jaar wordt de organisatie bijgestaan door het Holland Casino (Zandvoort) fonds, waardoor de Ibiza-markt kan worden uitgebreid als een grootser event voor de regio. De markt vindt op beide dagen plaats op het Badhuisplein en Boulevard de Favauge van 11.00 tot 18.00 uur en is gratis toegankelijk.

Ibiza-markt on tour
Met de Ibiza-markt on tour reist de organisatie door het land en staat naast Zandvoort onder andere in Nijmegen, Harderwijk, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht. De gehele agenda van Hip & Happy events is te vinden op de website https://hipandhappyevents.nl/agenda/

Hip & Happy events staat voor kleurrijke events die een glimlach achterlaten op het gezicht van de bezoeker. Voor meer informatie check de website www.hipandhappyevents.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen