Open middag over hobby’s mensen met beperking

trudy en Froukje van Klapstuk.
Foto: pr de baan

Iedereen die nieuwsgierig is naar vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, kan op 17 januari terecht bij stichting De Baan.

Deelnemers kunnen deze middag van 13.00 uur tot 16.00 uur hun familie meenemen, vrijwilligers kunnen zich melden, toekomstige deelnemers ook en verder iedereen die benieuwd is naar De Baan kunnen een kijkje komen nemen aan het Nauwe Geldelozepad 17.

Zo is er onder andere een theatergroep met verstandelijk beperkte spelers. Deze theatergroep, Klapstuk genaamd, heeft een kraam op de open dag. Mocht je willen acteren, dan is deze kraam het bezoeken waard.

Klapstuk zoekt nog acteurs. Bij de kraam kun je al je vragen stellen en zelfs alvast een stukje van hun nieuwste voorstelling zien,  `Mooier wordt ze  niet…’, een bewerking van Jules Deelder op het sprookje Sneeuwwitje. Klapstuk voert dit voorjaar 2016 op in het Baan theater en daarbuiten.

Stichting De Baan, een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het bieden van een gevarieerd aanbod aan vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.

Kijk verder op:

stichtingdebaan

en

klapstuk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties