Ouders: maak van Haarlemse Bas Utopiaan 2015

Vijftien deelnemers van het tv-programma Utopia van SBS6 kunnen Utopiaan van 2015 worden. Onder hen ook Haarlemmer Bas. Stem op hem, vragen zijn trotse ouders Fons en Anneke.

Zoals in het Youtube-filmpje is te zien, kan worden gestemd door BAS te sms’en naar 4600. De winnaar wint eind van het jaar de zogeheten staatskas van het programma. Stemmen is mogelijk tot en met 30 december 11.00 uur.

De deelnemers aan het programma stemmen zelf ook.

Enorme flirt

Rasechte Haarlemmer Bas werkt als kok in een strandtent. Volgens Utopia is hij ‘een sportieve jongen, die in zijn vrije tijd graag hardloopt, kickbokst en zwemt. Hij is single en een enorme flirt.’ ,, Bas omschrijft zichzelf als ijdel, sarcastisch, eerlijk, lief, maar soms ook grof. Hij zegt dingen zonder te filteren, waardoor deze soms onbedoeld hard aan komen. Hij staat graag in het middelpunt van de belangstelling. In Utopia wil hij zichzelf ontplooien en bewust worden van wie hij nu eigenlijk echt is.”

Verder meldt de Utopia-site over hem:

Bas heeft in het programma meerdere huizen verbouwd. Hij is een harde werker en stoort zich aan mensen die niets uitvoeren in Utopia. Hij zal hen aansporen om de handen uit de mouwen te steken.

Bas heeft zich ontpopt als een ware dierenvriend. Hij heeft eenden, geiten en kalkoenen in Utopia gehaald. Ook heeft hij een avondje zijn hart verpand aan Patricia Paay. Ook is hij de trotse eigenaar van  Baas Beach. Een Beachclub die hij heeft gebouwd van materialen die in Utopia te vinden waren.

Reacties