Eerste solo-expositie Studio Penumbra in het Haarlemse Badhuis

jun 28 , 20:17 Nieuws
jafeth kopieren
HAARLEM - Jafeth Pentury, ook bekend als AllYourLittleFaces, brengt tijdens zijn eerste solo-expositie drie unieke stijlen samen die zijn artistieke visie en rijke culturele invloeden weerspiegelen.
Als een "visionary doodler" presenteert Jafeth geometrische line art geïnspireerd door de frequenties van energie en de natuur. Deze werken zijn een fusie van fractals en lijnen, die een dialoog van patronen, chaos en orde creëren. Ze nodigen de toeschouwer uit om de diepten van hun eigen verbeelding te verkennen en verborgen boodschappen te ontcijferen.
De tweede stijl die Jafeth tentoonstelt zijn gedetailleerde tekeningen van leeuwen en tijgers, soms overlappend met geometrische line art. Deze tijdrovende kunstwerken vormen een collectie op zichzelf en tonen Jafeth's precisie en toewijding. Tot slot kan men ook nog zijn psychedelic pop art werken bewonderen. Deze droomachtige onderwerpen worden gekenmerkt door levendige kleuren die zijn pop art persona benadrukken.Geïnspireerd door zijn grootvader, zelf een kunstenaar en fotograaf, ziet Jafeth elke lijn als een unieke taal - wensen die naar het universum worden gestuurd, die diepe emoties, gedachten en dromen overbrengen. Jafeth: “Mijn werk bestaat uit een mix van eeuwenoude vormen. De krachtige tekens en symbolen tonen de energie van oude verhalen. Met moderne technologie voeg ik daar nog een nieuwe, spannende laag aan toe. Een aantal werken komen via een app nog verder tot leven.”
combi badhuis
Jafeth verwelkomt iedereen om deel te nemen aan deze visuele reis in het Badhuis!
horizontaal 001 1 kopieren