Gratis Panna Knock Out toernooi in het Rozenprieel

jun 19 , 20:06 Nieuws
panna ko on tour in haarlem
HAARLEM - Voor het tweede jaar op rij organiseert Jeugdfonds Sport & Cultuur samen met Panna Knock Out gratis straatvoetbaltoernooien in de wijk. Op maar liefst 30 plekken, van Heerenveen tot Vlissingen, kunnen kinderen en jongeren gratis meedoen. Ook voormalig wereldkampioen en Jeugdfonds ambassadeur Nasser El Jackson zet zich weer in om zo het samen mogelijk te maken dat kinderen en jongeren in hun eigen wijk kennismaken met panna- en straatvoetbal.
Op 10 juli is Haarlem aan de beurt met een toernooi in het Rozenprieel. Dit toernooi wordt georganiseerd door SportSupport Kennemerland.
Panna Knock Out Haarlem i.s.m. met SportSupport
Op woensdag 10 juli is Panna Knock Out te vinden in Haarlem. Van 15.00 tot 18.00 uur organiseert SportSupport Kennemerland in samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur de Haarlemse editie. De locatie is de Krajicek Playground aan het Voortingplantsoen in Haarlem. Aanmelden kan op de dag zelf en deelname kost niks! Aansluitend om 17.30 uur staat er een gezellige barbecue voor alle deelnemers klaar.
Iedereen verdient het om te sporten
Alle kinderen en jongeren kunnen meedoen aan de gratis toernooien in hun eigen wijk. De organisaties richten zich hierbij vooral op wijken waar veel gezinnen wonen die moeite hebben om financieel rond te komen. Straatvoetballer Nasser El Jackson legt makkelijk contact met deze doelgroep en kan hen inspireren en activeren. Doel van de toernooien in de wijk is dat meer kinderen en jongeren lid worden van een club. Op de club maak je nieuwe vrienden, kun je je uitleven en doe je nieuwe skills op. Is er thuis geen geld voor een club? Dan kan het Jeugdfonds misschien helpen. Ambassadeur Nasser el Jackson: “Ik ben enorm trots om de nieuwe generatie te inspireren tijdens deze tour. Iedereen verdient het om te sporten, zelfs als er thuis geen geld voor is. Het is een eer om hieraan bij te kunnen dragen!”
Over het Jeugdfonds Sport & Cultuur
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur geeft alle kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld de mogelijkheid om zich fysiek, mentaal, sociaal en creatief te ontwikkelen door structureel mee te doen aan sport en cultuur. We betalen voor hen de contributie of het lesgeld en de benodigde kleding en materialen en laten ze dichtbij huis kennismaken met sport en cultuur. We werken daarin samen met een netwerk van professionals en organisaties betrokken bij gezinnen. Op deze manier dragen we bij aan gelijke kansen en een stevige basis voor de hun toekomstige participatie van kinderen en jongeren van nu in de samenleving van morgen. Meer weten? Ga naar jeugdfondssportencultuur.nl .
Over Panna Knock Out
Panna Knock Out is een wereldwijd platform op het gebied van panna- en straatvoetbal gerund voor en door straatvoetballers. De missie is om met de kracht van straatvoetbal kinderen en jongeren te inspireren, motiveren, in beweging te brengen en in hun kracht te zetten. Nasser el Jackson is wereldkampioen Groundmoves, allround freestyle voetballer, entertainer en inspirator en verbonden aan Panna Knock Out. Meer informatie? Kijk op pannaknockout.nl .