Wie bedenkt de perfecte ijssmaak met de naam Gelato Vendetta?

jul 01 , 21:58 Nieuws
20240508 gelatovendetta clubkenau petervanheun 05 kopieren
HAARLEM - Club Kenau staat deze zomer voor de vijfde keer op het voorplein van de Stadsschouwburg met een oer-Haarlemse familievoorstelling. Dit keer met een Italiaans smaakje. Geïnspireerd op het ultieme liefdesverhaal Romeo en Julia brengt Club Kenau de op fantasie gebaseerde stadslegende Gelato Vendetta over de rivaliserende ijssalons Garrone en Giraudi.
Tegelijkertijd viert Gelateria Garrone, één van Haarlems bekendste ijssalons, haar 75e verjaardag. Stadsschouwburg Haarlem en Gelateria Garrone hebben daarom een ijswedstrijd bedacht: wie bedenkt de perfecte ijssmaak?
Eigenaar Rinaldo Garrone zal uit alle inzendingen de beste ijssmaak selecteren. De winnaar van de Gelato Vendetta ijswedstrijd, degene die de perfecte smaak voor een Gelato Vendetta verzint, mag komen proeven bij Garrone en ontvangt vier vrijkaarten voor de muzikale ijskomedie Gelato Vendetta, inclusief de picknickmand La Dolce Vita. De smaak wordt de hele maand augustus in het assortiment van Gelateria Garrone opgenomen.
Op bovenstaande foto: vlnr: Jacob de Groot, Emma van Muiswinkel, Bart Sietsema, Jasper van Hofwegen en Marlies Bosmans (Club Kenau) in ijssalon Garrone.