Willeke Alberti verrast bewoners Reinaldahuis met fantastisch optreden

13 apr 2022, 14:24 Nieuws
Dinsdag 12 april 2022 hebben bewoners van het Reinaldahuis in Haarlem een geweldige muzikale middag beleefd dankzij Willeke Alberti, die met een live combo diverse hits uit haar repertoire zong en ook warme herinneringen ophaalde aan vele Nederlandse collega's waarmee ze heeft samengewerkt.
Foto's en film Charles Duijff (klik op een afbeelding voor uitvergroting)

De komende maanden, tot de zomer, gaat Willeke Alberti namens de Willeke Alberti Foundation weer optreden bij verzorgingsinstellingen om het publiek een onvergetelijke dag te bezorgen. Tijdens haar optreden zal Willeke Alberti samen met Velderhof een bewoner, vrijwilliger of medewerker verrassen met een 'stoel op maat' . Dit maakt de Willeke Alberti Foundation mogelijk in samenwerking met Velderhof.
Optredens
Op voorhand worden instellingen geselecteerd door de Willeke Alberti Foundation, die vervolgens iemand binnen deze instelling mogen nomineren die een stoel verdient. Iedereen, van bewoners tot
vrijwilligers, maken kans op een nominatie. De nominatie gaat in samenspraak met de verzorgingsinstelling en Willeke Alberti.
In het Reinaldahuis was vrijwilligster Marja de gelukkige...
willeke velderhofstoelen
Willeke Alberti en Velderhof, van de welbekende stoelen, bundelen al geruime tijd hun krachten. Samen maken zij zich sterk om het alleen zijn tegen te gaan, waarbij optredens in zorg- en verpleeginstellingen een onderdeel is van een intensieve samenwerking. (zie filmpje hieronder)