112

Auto gekanteld bij ongeluk op Houtplein in Haarlem, tegenpartij rijdt door

Foto: Nieuwsfoto/Laurens Bosch

Haarlem – Een automobilist is maandagavond op z’n kant terecht gekomen na een aanrijding op het Houtplein. Rond 23:45 uur kwamen de twee auto’s met elkaar in botsing.

De bestuurder van de gekantelde auto reed vanaf de Houtbrug richting het Houtplein toen een andere auto vanaf de Raamsingel kwam, niet stopte en de tegenpartij aan de zijkant aanreed.

Een van de partijen is na het ongeluk doorgereden.

Brandweerlieden zijn ter plaatse gekomen om het voertuig te stabiliseren en de man uit het voertuig te helpen. De bestuurder van de gekantelde auto is nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel, maar hoefde na een kleine behandeling niet naar het ziekenhuis.

Na ongeveer 20 minuten kwam de doorgereden auto weer terug naar de plaats van het ongeluk. Meerdere dames kwamen daarbij in twee auto’s aan. Een van hen gaf aan de auto te hebben bestuurd ten tijde van het ongeluk. Onzeker is of zij daadwerkelijk de auto heeft bestuurd.

Beide auto’s liepen flinke schade op. Na het invullen van de schadeformulieren konden de twee partijen hun weg vervolgen. De gekantelde auto is weggesleept door een berger. De andere auto is door een van de vriendinnen meegenomen.

Reacties