Haarlemmers strijden om titel beste pingponger van de stad

(foto: Unsplash)
Foto: Unsplash

Voor vele Haarlemmers is het wachten voorbij. Vanaf vanavond, vrijdag 18 januari, strijden zij om de titel ‘De Beste Pingponger van Haarlem’. De eerste editie van dit toernooi belooft een succes te worden gezien het aantal deelnemers en bedrijventeams dat zich heeft ingeschreven.

Maar liefst 130 deelnemers, die geboren zijn, wonen, werken of studeren in Haarlem, doen mee aan het toernooi. Organisator Ron Doevendans: “Onze (best wel ambiteuze) doelstelling was 100 deelnemers, dus wij zijn buitengewoon tevreden met dit aantal.” Ook doen er 12 bedrijventeams mee

Het toernooi is toegankelijk voor iedereen die wil komen kijken of aanmoedigen. Doevendans: “De toeschouwers kunnen zelfs meedoen aan ‘De Hardste Smash van Haarlem’, waarbij zij het opnemen tegen de snelheidsmeter. Wie weet halen we hier wel de 130 km per uur.”

De eerste voorronde van De Beste Pingponger van Haarlem wordt op vrijdagavond 18 januari vanaf 19:00 uur bij TSTZ Haarlem, aan de Badhuisstraat 13, gespeeld. Een dag later vindt de tweede voorronde plaats bij TTV Spaarne aan de Maerten van Heemskerckstraat 69A.  De finaledag is op zondag 20 januari bij TSTZ Haarlem.

Reacties