Druk bezochte open dag Scouting Brigitta Haarlem

Brigitta is een Scoutinggroep die al sinds 1945 haar wortels heeft in Haarlem-Noord. Elke week staan gekwalificeerde vrijwilligers van de groep klaar voor alle kinderen die bij deze geweldige scoutingclub het Scoutingspel willen spelen.

Foto’s en film Charles Duijff (klik op onderstaande afbeeldingen voor uitvergroting)

Na de coronatijd van de afgelopen jaren was het op zaterdag 9 april 2022 eindelijk weer mogelijk een fantastische open dag te organiseren, waarbij kinderen en ouders het warme bad van scouting konden ervaren. De open dag vond dit keer plaats in het Haarlemse Zaanenpark en werd druk bezocht. Hieronder genieten de belangstellende kinderen van een heerlijke lunch Alles wat ouders kunnen wensen voor hun kinderen

Scouting Brigitta biedt kinderen en jongeren een plezierige vrijetijdsbesteding, zorgt dat ze in een gezonde leefomgeving volop bewegen, samenwerken, avontuur beleven, en niet onbelangrijk: respect voor elkaar (leren) opbrengen. Bovenal vriendschappen sluiten!

Zelfredzaamheid en ontplooiing zijn centrale thema’s. Naast de speltakleiding, die wekelijks de programma’s verzorgt, zijn ook de bestuursleden en ouders actief bezig om de leden van Scouting Brigitta een geweldige Scoutingervaring te bezorgen. Scouting Brigitta is aangesloten bij de overkoepelende, landelijke organisatie Scouting Nederland, de grootste jeugdorganisatie van Nederland.

Bekijk ook het openingsfilmpje! Klik hieronder op Home en bezoek snel de website van Scouting Brigitta

Home

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen