Haarlem: Platform Zuid-West organiseert een bijeenkomst Duurzaamheid in basisschool De Argonaut

Foto: Charles Duijff

Op woensdag 16 oktober organiseert Platform Zuid-West een bijeenkomst Duurzaamheid in basisschool De Argonaut, Nicolaas van der Laanstraat 25. De bijeenkomst start om 17.00 uur en duurt tot 21.30 uur

Bassischool de Argonaut is een gasvrije locatie, de bijeenkomst start met een rondleiding waarin zij laten zien hoe zij hun energiehuishouding duurzaam hebben georganiseerd. Na de rondleiding volgen verschillende presentaties van initiatieven uit Zuid-West. Sam Guchteneire van gemeente Haarlem vertelt meer over de manier waarop de gemeente duurzame initiatieven en ontwikkelingen steunt. In het Garenkokerskwartier hebben Johannes Frölich en Andries Tieleman een buurtonderhoudsplan ontwikkeld. Johannes, ook bekend als de Huizendokter analyseert hoe het gesteld is met de duurzaamheid van woningen en welke maatregelen een woning kunnen verduurzamen. Eelco Fortuijn komt meer vertellen zijn initiatief, spaargas.

Het programma

17.00 tot 17.15 uur Opening Sam Guchteneire

17:15 tot 18.00 uur Rondleiding IKC Argonaut

18:00 tot 18.20 uur Duurzame maaltijd

Presentaties van 18.20 tot 20.45 uur

Rol  van de gemeente door Sam Guchteneire

Buurtonderhoudsplan door Andries Tieleman en Johannes Frohlich

Spaargas door Eelco Fortuijn

20:45 tot 20.55 uur Lessons learned: wat kunt u doen? wat gaat u doen?

20:55 tot 21.00 uur Keuze van het onderwerp voor de volgende bijeenkomst

21:00 tot 21.30 uur Afsluiting met borrel

Aanmelden

Tijdens de bijeenkomst is er een hapje en een drankje geregeld. Deze keer ook duurzaam: zonder vlees en vis. Het verzoek is daarom om vooraf aan te melden via [email protected].

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen