Haarlem: Luister naar de Talkshow Nieuw in Noord op 4 november

Foto: Charles Duijff

Bron gemeente Haarlem: In Haarlem Noord gebeurt veel en er zijn steeds meer initiatieven vanuit de buurten. Over de ontwikkelingen in Noord is er iedere 1e maandag van de maand de Talkshow Nieuw in Noord op de radio. Luister tussen 20.00 en 22.00 uur via FM 89,9, DAB+ digitale radio of www.haarlem105.nl.

De Talkshow wordt dit seizoen live uitgezonden vanuit de studio van Haarlem 105, aan de Zijweg 10. Presentatoren Arno van het Verhalenhuis en Marcel van welzijnsorganisatie DOCK in Noord gaan tijdens de show in gesprek met diverse gasten.

Uitzending maandag 4 november

Luister maandag 4 november naar Eelco de With, stedenbouwkundige van gemeente Haarlem. Hij geeft een toelichting op de visie van de gemeente op de ontwikkelingen aan de Spaarndamseweg. Daarna vertelt Arnold van Strien over de Patrimoniumbuurt en de komende jaarvergadering van hun wijkraad. De 3e gast is Kelly Schwegter, coördinator van de energiecoaches in Haarlem. Wilt u een lagere energierekening? Dat kan ook in Noord, met behulp van een gratis energiecoach, slimme tips en 20 euro aan bespaarproducten vanuit de gemeente.

Verder tips over activiteiten in Noord de komende maand. En een live optreden van Flo en Mo, met een mix van bekende covers en eigen popsongs. Verhalenverteller Henny Hofstee sluit de talkshow met een mooi verhaal voor het slapen gaan.

Uitzending gemist

Heeft u een uitzending gemist? U kunt uitzendingen terugluisteren via www.haarlem105.nl.

Meer informatie

Meer informatie over de Talkshow Nieuw in Noord vindt u op www.verhalenhuishaarlem.nl.

 

Reacties