BaanBreker: Dé manier van werk vinden: effectief, spannend én leuk

Foto: Baanbreker, aangeleverd

REGIO HAARLEM – BaanBreker biedt voor alle werkzoekende 45-plussers die op een andere manier, spannend, leuk en vooral ook effectief, op zoek willen naar nieuw werk speciale trajecten aan. De eerstvolgende BaanBreker serie start op 9 maart.

De eerste gratis kennismakingsessies, genaamd, de proeverij, zijn op dinsdag 16 en 23 februari van 10.00-11.30 uur via (Zoom).

Werk zoeken is vaak een eenzaam bestaan. Niet bij BaanBreker. Tot nu toe vond meer dan 60% van de deelnemers in het half jaar na afsluiting van hun BaanBreker gewenst betaald werk.

Het programma

Het BaanBrekerprogramma is ontwikkeld door professionals en alle workshops en trainingen worden ook door hen gegeven. Je gaat pionieren, experimenteren en je ontwikkelt lef en moed om ingesleten en niet-effectieve patronen te doorbreken. Je krijgt gegarandeerd een kick als het meteen lukt, maar je zult ook de zachte landing ervaren wanneer de dingen niet meteen gaan zoals jij die voor ogen had. In de veilige BaanBreker-omgeving oefen je gewoon net zo lang totdat je genoeg vertrouwen hebt om ook extern echte gesprekken aan te gaan. Zeven intensieve weken werk je zowel in één grote groep met alle deelnemers, als in je eigen kleinere groepje en daarnaast ook nog één-op-één. De kosten bedragen 100,- euro per persoon.

De gratis proeverij

De kennismakingsrondes zijn de zogeheten ‘Proeverijen’. Dit zijn online kennismakingen met BaanBreker en met Stichting Het is Netwerken. Informatief, gratis en volledig vrijblijvend. Aanmelden via…..

BaanBreker

Voor wie is BaanBreker?

BaanBreker kan veel voor je betekenen in jouw zoektocht naar betaald werk. Het maakt daarbij niet uit of je uit vrije wil je horizon wilt verleggen, een nieuwe baan in loondienst zoekt, of misschien als zzp’er op een andere manier aan de weg wilt timmeren. Als je moet of wilt breken met dat wat is geweest en wilt onderzoeken welke andere richting voor jou de juiste zou kunnen zijn, dan is BaanBreker een uitgekiend programma om dit te ontdekken. Het is wel belangrijk dat je beschikt over minimaal tien tot twintig jaar werkervaring.

BaanBreker is een initiatief van Stichting Het is Netwerken en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring vanuit verschillende stichtingen en gemeenten in en rondom Haarlem. De eigen bijdrage voor alle workshops, trainingen, verdiepingsstof, begeleiding & coaching gedurende het zeven weken durende BaanBrekerprogramma is honderd euro per deelnemer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen