Feest in Haarlem Noord: Vishandel Dennis Jonk bestaat 5 jaar !!

Foto: Charles Duijff

Wat betreft de redactie van Nieuws.nl is het niet alleen op vrijdag visdag!  Dat geldt zeker wanneer je de kwaliteit van de producten van Volendammer Vishandel Dennis Jonk hebt leren kennen!

Inmiddels is de winkel van Dennis Jonk al weer vijf jaar een begrip in Haarlem en omstreken. De redactie van Nieuws.nl feliciteert hem van harte, ook namens u natuurlijk.

Vrijdag visdag

Hoe zit dat ook al weer met vrijdag visdag? Dat heeft een religieuze achtergrond…. Tot ver in de twintigste eeuw waren alle vrijdagen dagen van volledige Onthouding. De gelovige werd geacht op die dagen geen vlees van de dieren van het land te eten. Als vlees verboden was, en er toch gewoon gewerkt moest worden, hoe kon men dan op krachten blijven? Het antwoord was eenvoudig: door vis te eten. Vandaar dat Vrijdag voor katholieken lange tijd een Visdag was.

Dus nogmaals, eenmaal kennis gemaakt met Dennis, dan moeten wat vis en andere heerlijkheden betreft alle Rooms Katholieken er dagelijks in…. (eh aan) geloven! Wie regelmatig vis eet heeft immers ook een gezonde kijk op voeding….

Dennis Jonk ‘graat’meter van kwaliteit….

Volendammer vishandel Dennis Jonk, gevestigd in het winkelcentrum Marsmanplein in Haarlem-Noord, heeft al snel naam gemaakt in Haarlem en omstreken door de hoogwaardige kwaliteit van alle producten, gecombineerd met leuke acties.
In Haarlem-Noord heeft Dennis Jonk op 21 april 2016 zijn viswinkel geopend en heeft daarmee een droom laten uitkomen.

Een veelzijdig assortiment van verse en gebakken vis, haring, visschotels en maaltijden

Eigenaar Dennis Jonk, die de nodige ervaring heeft opgedaan in “het vak” houdt zijn assortiment zo veelzijdig mogelijk en presenteert dat op unieke wijze, zodat er voor ieder wat wils is. Bij Dennis ‘vist u nooit achter het net’!
Naast de overheerlijke haring, vers van het mes en gebakken vis, beschikt Dennis over vele specialiteiten, zoals verse kant-en-klare maaltijden geschikt voor de oven of voor de magnetron.
Natuurlijk bent u ook voor een lekker broodje of salade bij Dennis aan het juiste adres.

Ik zie u in gedachten al watertanden…Dennis verwelkomt u graag in de viswinkel op het Marsmanplein! Eet smakelijk!

Website Volendammer vishandel Dennis Jonk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen