Classic HipHop Orkest mooi project Jean Lelieveld vanuit Stichting STAD

Foto: aangeleverd

Classic Hiphop Orkest is een plek waarbij klassiek en hiphop samen komen in de vorm van een concert. Het is niet alleen bedoeld om muziek samen te brengen maar ook mensen. Tijdens dit concert worden klassieke nummers in hiphop stijl gespeeld en hiphop nummers in een klassieke stijl gespeeld.

Het Classic Hiphop orkest wordt georganiseerd door Jean Lelieveld.

29 mei 2022 van 19:00 uur tot 23:00 uur op het Haarlemse Slachthuisterrein

Een twintigjarige muzikant uit Haarlem die anderen door middel van muziek wil inspireren. Zelf speelt hij piano en maakt elektronische muziek. Naast pianolessen geven wil hij ook
mensen inspireren door middel van concerten te organiseren. Zo is “Classic HipHop Orkest’ ontstaan. Hij hoopt door middel van dit concert mensen te kunnen raken met muziek en hun leven te veranderen zoals dat bij hem gebeurd is.
De Haarlemse Jean wil dit concert in Haarlem neerzetten om mensen samen te brengen en te laten zien dat hiphop en klassieke muziek meer is dan wat je op het eerste gezicht zou
denken. Door deze twee muziekstijlen te combineren doorbreek je stigma’s die er aan zowel klassieke muziek hangt als aan hiphop.

Het Classic HipHop Orkest is bedoeld voor mensen die van hiphop en/of klassiek houden.Het orkest bestaat uit tien tot twintig jongeren met een hiphop of klassieke achtergrond.

Bezoek de website en bekijk daar ook de promo!

Classic Hiphop orkest

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen