Orgelconcerten: Ook de Grote of St. Bavokerk meer bezoekers ontvangen!

Foto: Charles Duijff

Goed nieuws! Nu er versoepelingen zijn doorgevoerd mag ook de Grote of St. Bavokerk meer bezoekers ontvangen. Alle stadsorgelconcerten hebben nu plek voor 200 bezoekers waarbij de 1,5 meter maatregel gehandhaaft blijft.

Nog geen kaarten? Wees er dan snel bij, want voor slechts € 3,50 per concert geniet je de hele zomer lang van prachtige orgelconcerten in één van de grootste kerken van Nederland. Iedere dinsdagavond en donderdagmiddag speelt de nationale top van organisten op het wereldberoemde Christian Müller-orgel in de Grote of St. Bavokerk.

Klik hier voor info & tickets

De reeks Stadsorgelconcerten is reeds gestart door Reitze Smits. De eerstvolgende concerten worden verzorgd door Anton Paul & Simon Bruul op 1 juli, Matthias Havinga & Diederik Blankesteijn op 6 juli en Sietze de Vries op donderdag 8 juli. Op dinsdag 5 oktober sluit de jonge, veelbelovende cantor-organist Iddo van der Giessende reeks af.

Vanwege de coronamaatregelen is het verplicht om van te voren te reserveren. De toegang bedraagt € 3,50 en op dit moment zijn er per concert 200 kaarten te koop. Afhankelijk van de overheidsmaatregelen wordt dit aantal verhoogd. Wanneer het concert niet door kan gaan krijgt u uw geld retour.

Graag tot ziens bij de Stadsorgelconcerten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen