Haarlem: Houtfestival 2024 sprankelende belevenis voor jong en oud

Foto: Charles Duijff

Tijdens het weekend van 15 en 16 juni 2024 werd in Haarlem weer het Houtfestival georganiseerd, een sprankelend en kleurrijk ‘avontuur’ waarbij jong en oud al sinds 1985 jaarlijks kunnen genieten van muziek, van theater, beeldende kunst, film en natuurlijk ook van eten en drinken. De redacties van Haarlem.nieuws en Youtube 023TVonline maakten een impressie van zondag 16 juni 2024.

Tekst en foto’s Charles Duijff, Film John van der Wal (Youtube 023TVonline) en Charles Duijff. Verderop treft u een link naar alle foto’s van zondag 16 juni 2024. 

Zondag 16 juni in de namiddag won Oranje zijn eerste EK-voetbalwedstrijd tegen Polen met 2-1, maar dat hield de trouwe bezoekers van het Houtfestival niet aan de buis gekluisterd. Dat is maar goed ook, want voetbal is er nog genoeg te op TV te zien de komende weken, maar mis je een evenement als het Houtfestival, dan sta je.echt buiten spel!

Er was een groot ‘Houtpodium’ waar artiesten optraden, een ‘Familietent’ waar (groot)ouders en kinderen o.a. werden getrakteerd op muzikale vitamines en een locatie op het festivalterrein waar men ‘Grenzeloos’ kon genieten van muziek en waar diverse artiesten werden geïnterviewd en vertelden over hun passie. Ik neem u eerst even mee naar de familietent…. Bellenblaast u even mee? (hieronder Maya Link en band)Wat een enthousiasme straalden alle optredende artiesten uit! Ik heb ‘Grenzeloos’ genoten van het Pacora Trio. Wat een fantastische muzikanten! (zie onderstaand filmpje)

Op het Houtpodium traden ondermeer Lenhart Tapes & Alex Figueiria op Wie. een Henna-tatoeage wilde kon daarvoor ook terecht op het HoutfestivalBekijk hieronder het leuke filmpje van John van der Wal!

Shaolin Centrum Haarlem, waar ondermeer Kung Fu sport wordt bedreven gaf een unieke demonstratie (nogmaals, verderop een link naar alle foto’s van zondag 16 juni)Ook voor acrobatiek was ruimte…Trek in wat zoets?Hieronder enkele afbeeldingen in willekeurige volgorde KLIK HIER voor ALLE FOTO’S van zondag 16 juni 2024

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen