Haarlem: Houtfestival 2024 sprankelende belevenis voor jong en oud

jun 17 , 9:45 Algemeen
uitgelicht
Tijdens het weekend van 15 en 16 juni 2024 werd in Haarlem weer het Houtfestival georganiseerd, een sprankelend en kleurrijk 'avontuur' waarbij jong en oud al sinds 1985 jaarlijks kunnen genieten van muziek, van theater, beeldende kunst, film en natuurlijk ook van eten en drinken. De redacties van Haarlem.nieuws en Youtube 023TVonline maakten een impressie van zondag 16 juni 2024.
Tekst en foto's Charles Duijff, Film John van der Wal (Youtube 023TVonline) en Charles Duijff. Verderop treft u een link naar alle foto's van zondag 16 juni 2024.
Zondag 16 juni in de namiddag won Oranje zijn eerste EK-voetbalwedstrijd tegen Polen met 2-1, maar dat hield de trouwe bezoekers van het Houtfestival niet aan de buis gekluisterd. Dat is maar goed ook, want voetbal is er nog genoeg te op TV te zien de komende weken, maar mis je een evenement als het Houtfestival, dan sta je.echt buiten spel!
Er was een groot 'Houtpodium' waar artiesten optraden, een 'Familietent' waar (groot)ouders en kinderen o.a. werden getrakteerd op muzikale vitamines en een locatie op het festivalterrein waar men 'Grenzeloos' kon genieten van muziek en waar diverse artiesten werden geïnterviewd en vertelden over hun passie. Ik neem u eerst even mee naar de familietent.... Bellenblaast u even mee? (hieronder Maya Link en band)Wat een enthousiasme straalden alle optredende artiesten uit! Ik heb 'Grenzeloos' genoten van het Pacora Trio. Wat een fantastische muzikanten! (zie onderstaand filmpje)
bellenblaas art
band belleblaas art
familietent art
fam tent art
Op het Houtpodium traden ondermeer Lenhart Tapes & Alex Figueiria op
drummer art
band hoofdpoodium art
Wie. een Henna-tatoeage wilde kon daarvoor ook terecht op het Houtfestival
tatoo art
Bekijk hieronder het leuke filmpje van John van der Wal!
Shaolin Centrum Haarlem, waar ondermeer Kung Fu sport wordt bedreven gaf een unieke demonstratie Ook voor acrobatiek was ruimte...Trek in wat zoets?Hieronder enkele afbeeldingen in willekeurige volgorde
shaolin waaier art
meisje acr art
suikerspin art
publiek art
publ familietent art
muziekkoepel veld
piubliek art
meisje viool
marktkraam art
kleuren art
kidsm on stage art
duo art
duo fluit art
familietent 2 art
drummer2 art
dj en zangeres
brake dance art
brake dance art ii
art b
acrobhatiek art ii
acrobatiek art