Ben jij of ken jij de beste Haarlemse ondernemer van 2017?

De drie finalisten van 2016.
Foto: Noortje Dalhuijsen

Ben jij of ken jij de beste Haarlemse ondernemer van 2017? Elke ondernemer kan zichzelf aanmelden, of een kandidaat voordragen voor Haarlemse Ondernemers Prijs.

Wie combineert uitstekend ondernemerschap met trots op ondernemersstad Haarlem? Wie gaat Michael Hagen, Tim Várdy en Erwin Miedema opvolgen als winnaar van de Haarlemse Ondernemers Prijs? De vierde editie van de ondernemersprijs van en voor ondernemend Haarlem is begonnen, meldt de organisatie.

Geheime tips zijn welkom

Elke Haarlemse ondernemer kan zichzelf aanmelden. Maar ook kan iedereen een ondernemer als kandidaat voordragen. En zelfs geheime tips over kandidaten zijn welkom. Hoe sterker het kandidatenteam is, hoe spannender het wordt. Lang nadenken is er niet echt bij, want aanmelden en voordragen kan tot uiterlijk maandag 13 februari 24.00 uur.

Een jury neemt de aanmeldingen kritisch door. De zeven juryleden onder voorzitterschap van Margot Span (Köster Advocaten) komen uit het bedrijfsleven. De Haarlemse Ondernemersprijs heeft veertig partners in de stad.

De uitreiking is op 10 april in de Lichtfabriek.

 

Reacties