Neem de tijd voor vrijheid in de Bevrijdingspop Vrijheidsweek

Foto: logo's aangeleverd

Ter gelegenheid van twee bijzondere jubilea, 75 jaar vrijheid en 40 jaar Bevrijdingspop, vindt dit jaar vanaf 28 april een week lang de Bevrijdingspop Vrijheidsweek plaats. En omdat vrijheid van iedereen is, nodigt Bevrijdingspop ook iedereen uit mee te helpen het programma voor deze week te vullen.

In 2020 viert en herdenkt heel Nederland dat de Tweede Wereldoorlog 75 jaar geleden werd beëindigd. Een bijzonder jubileum. Want vrijheid is nooit vanzelfsprekend en is iets om te koesteren. Bevrijdingspop heeft als doelstelling daar in Haarlem en omgeving jaarlijks met zijn allen bij stil te staan en dit te vieren. Dit doet zij door het organiseren van een Herdenkingsconcert op 4 mei en een Bevrijdingsfestival op 5 mei in de Haarlemmerhout. Het festival vindt in 2020 voor 40ste keer plaats. Een dubbel jubileum dus!Om dit dubbele jubileum te vieren, vindt vanaf 28 april 2020 in Haarlem een week lang de Bevrijdingspop Vrijheidsweek plaats. Een week vol muzikale, culturele en educatieve activiteiten, waar iedereen aan kan deelnemen. Elke dag een andere activiteit, op een andere plaats in de stad. Én een aantal activiteiten waar de hele week aan deelgenomen kan worden. Hou de site bevrijdingspopvrijheidsweek.nl de komende maanden in de gaten voor het volledige programma.

Vrijheid is van iedereen. Dus ook van iedereen in Haarlem en Zuid-Kennemerland. Daarom nodigt Bevrijdingspop elke organisatie, elk bedrijf, elke stichting, elke vereniging, elke school, elke club, elk groepje mensen en elk individu dat iets wil organiseren van harte uit zich bij de Bevrijdingspop Vrijheidsweek aan te sluiten en een activiteit te organiseren. Dit kan in allerlei vormen; vrijheid staat voorop. Organiseer bijvoorbeeld een vrijheidsontbijt in je buurt waar iedereen bij aan kan sluiten, een debat over vrijheid op school of een culturele avond in het buurtcentrum. Er is een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden, die lees je op onze site. Samen maken we er een onvergetelijke week van!

Neem ook de tijd voor vrijheid! Meld je zo snel mogelijk aan en inspireer en verras anderen met jouw activiteit! Kijk voor alle informatie over deelnemen, aanmelden en voorwaarden op bevrijdingspopvrijheidsweek.nl of mail je vragen naar [email protected]

 

 

 

 

 

Reacties