Kennemerhart wil het verhaal vertellen van ieder mens

Foto: Kennemerhart - aangeleverd

In ‘In ieder mens zit een verhaal’ stelt Kennemerhart zes heel verschillende mensen voor. Zes heel gewone, heel bijzondere cliënten van Kennemerhart. Allemaal hebben ze te maken met lichamelijke of gedragsmatige veranderingen – omdat ze al wat ouder zijn. Maar ze laten zich niet uit het veld slaan en zijn rijk aan ervaringen.

(persbericht Kennemerhart)

van toen en een beetje van nu
Verhalen met een beetje van toen en een beetje van nu. Zo is creativiteit Yvonne met de paplepel ingegoten en verleert ze fotograferen nooit. Heeft Wim als clown ontelbare kinderen laten lachen en zorgt hij nog elke dag voor een lach. Kent avonturierster Christel Europa op haar duimpje door haar reislust en wordt Marg nog steeds ‘tante Marg’ genoemd door de kinderen waar ze voor klaarstond in het kindertehuis. Was Elzo vroeger al een (brandweer)held en is én blijft Roel een echte alleskunner.

Invulling aan de missie
Zij geven samen met alle andere cliënten invulling aan de missie van onze organisatie, waarbij het allemaal draait om aandacht te vragen en te krijgen voor ouder worden. Kennemerhart luistert naar het verhaal achter haar cliënten. Wie benieuwd is naar de bijzondere verhalen die achter deze mensen schuilen kan terecht op de website van Kennemerhart.

Reacties