Cosmo Academy aan ROC Nova College Haarlem organiseert extra Online Open Huis

Foto: Cosmo Academy

Steeds minder vaak kiezen mbo-studenten voor de vrijetijdsbranche. Dat is heel jammer want de toekomst ziet er juist goed uit. Straks hebben we weer jonge, enthousiaste en gastvrije professionals nodig die alle gasten weer die ultieme beleving gaan bezorgen. De vakantieparken in Nederland zitten al volgeboekt!

Extra noot;Lees hier de uitkomsten van het recente onderzoek gehouden door Onderzoeksbureau GfK op verzoek van reisbrancheorganisatie ANVR ; https://lnkd.in/g63CXnE

De branche doet een oproep aan studiekiezers; Kijk verder, kies met je hart! Jij wilt toch ook graag weer reizen, op een bijzondere plek overnachten, sporten of naar een pretpark, theater, festival of evenement? Vast wel, want dat willen we allemaal! Zodra dit weer kan krijgt de toerisme- en recreatiebranche een flinke boost en staan zij te springen om jonge hospitality professionals. Aarzel dus niet om nu een opleiding te kiezen in onze prachtige sector, waar het werk vooral leuk is!

Op ROC Nova College, Bijdorplaan 15 (gebouw Hogeschool Inholland) in Haarlem, richt Cosmo Academy zich als mbo-opleider op “Future proof” onderwijs in de richting van Toerisme, Recreatie, Leisure en Hospitality. Wij kiezen er voor om het bedrijfsleven een actieve rol in het onderwijs te laten spelen en wij kunnen gegarandeerd stageplaatsen bieden.

“We are a network”: wij staan nauw in contact met onze businesspartners (o.a Van der Valk Verrast, EuroParcsDe Kennemer DuincampingsVan Hoorne EntertainmentSurfanaATPI en VCK Travel).

🌐 https://www.novacollege.nl/opleidingen/alle-richtingen/reizen-en-vrije-tijd/

 De (zaken) reis branche is enorm inventief gebleken en totaal opnieuw ingericht op het ‘anders werken’ in deze Covid-19 periode. Daarnaast is het persoonlijke contact met gasten zo belangrijk, dat dit hoe dan ook gaat leiden tot een toenemende vraag in personeel. Dat komt goed uit, want Cosmo kiest in haar opleidingen voor “Hospitality” als rode draad. Dit zorgt ervoor dat Cosmo studenten beschikken over de juiste gastvriendelijke skills. Met onze brede opleidingen kun je ook in een andere branche aan de slag gaan of doorstromen naar het hbo. Gastvrije, communicatieve mbo’ers kunnen ze overal gebruiken!

Cosmo kijkt dus vooruit en ziet volop perspectief voor haar mbo-studenten. Wij geloven in een glansrijke toekomst voor startende mbo-studenten in de leisure, entertainment, evenementen, recreatie en zakenreizen branche. Daarom organiseert Cosmo Academy een extra Online Open Huis!

  • Op 22 en 23 maart van 19.00 – 20.00 uur vertellen wij je alles over de opleiding Manager Business Travel (niveau 4) en Entertainment & Events (niveau 3 & 4). Ook kun jij al je vragen stellen aan de aanwezige studenten, docenten en praktijktrainers. Geef je op via mail -> [email protected] en maak kennis met ons via een online teams meeting. 

Ben jij nog niet uit je studiekeuze of ben jij die ouder die graag meer wil weten over onze opleidingen; https://www.wearecosmo.nl/welkom/

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door: Cosmo Academy

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen