Burgemeester Wienen feliciteert 65-jarig huwelijkspaar IJzerman-Keesmaat

Foto: Charles Duijff

Op zondag 16 mei j.l. vierde het Haarlemse echtpaar IJzerman-Keesmaat hun 65 jarig huwelijksjubileum. Dat werd vanwege de coronaomstandigheden in besloten kring en buiten bij Kraantje Lek in Overveen gevierd.

Bezoek van de burgemeester

Burgemeester Jos Wienen laat een unieke gebeurtenis als een 65-jarig huwelijk natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Hij bracht op vrijdag 21 mei een bezoek aan huis om het paar persoonlijk te kunnen feliciteren.

Mevrouw IJzerman (92) werd in Amsterdam geboren, maar verhuisde al snel naar Haarlem. De bruidegom werd in het Haarlemse ‘Schoten’ geboren op de Sparendamseweg nabij de Florisstraat.

De heer IJzerman (94) werkte gedurende zijn arbeidzame leven 40 jaar bij Nedlloyd, voorheen Stoomvaartmaatschappij Nederland. Mevrouw werkte tot hun huwelijk bij een bank in Amsterdam. Het paar leerde elkaar kennen via het kerkgenootschap dat zij bezochten.

Ze trouwden in Haarlem in de Gravenzaal van het stadhuis. Ze hadden een dochter die helaas op 57-jarige leeftijd aan een ernstige ziekte overleed. Het paar heeft drie kleindochters.

De redactie van Nieuws.nl feliciteert alle betrokkenen van harte.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen