Haarlem staat voor 2022 extra mooi op de kalender

Foto: Charles Duijff

De tijd gaat vliegensvlug en voor we het weten ontkurken we tijdens Oud & Nieuw de champagne en proosten op 2022 ! Hopelijk wordt 2022 een jaar zonder lockdown en vooral een gezond jaar voor ons allemaal!

1 januari valt in 2022 op zaterdag en wie dat feit ontdekt op de prachtige nieuwe jaarkalender van Haarlem, vervult wellicht meteen zijn/haar grote wens…

De wens van het bezit van een kalender met prachtige afbeeldingen van Haarlem  Formaat : A3 ( 29,7 x 42 cm )

Het zijn stuk voor stuk mooie foto’s, gemaakt door de Bloemendaalse, maar in Haarlem geboren fotograaf Charles Duijff.

De oktobermaand van 2022 toont op de kalender een unieke afbeelding van de Kathedrale Basiliek Sint Bavo aan de LeidsevaartHet wordt vast een collectors-item! O ja Sinterklaasje, ik zet ‘m op mijn verlanglijstje !!!!

U kunt de kalender in de winkel aanschaffen bij Kado-en Kantoorboekhandel Muys, bij boekhandel De Vries Van Stockum en bij Bruna waar de kalender voor € 19,95 is te verkrijgen.

Werkgevers regio Haarlem: Wat zou dit mooi passen in het kerstpakket! De kalender kost € 16,50 exclusief verzendkosten en u kunt hem als volgt bestellen:

Via de producent van de Kalender, bezoek dan de  website van DE KAARTENMAKERS  Bij De Kaartenmakers kunt u bovendien terecht voor wenskaarten, geboortekaarten, natuurlijk ook kerstkaarten en nog veel meer ‘verrassende producten’

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen