Wegens succes weer Megakermis op parkeerterrein bij Beverwijkse Bazaar

Foto: Wim Meijer Fotografie

BEVERWIJK – Van zaterdag 10 tot en met woensdag 21 september is de grootste kermis van Noord-Holland voor de tweede keer in Beverwijk. Opnieuw is parkeerterrein P5 aan de Parallelweg bij de Beverwijkse Bazaar de locatie voor maar liefst 60 attracties. Op zaterdag 10 september gaat de Megakermis open.

In 2021 was de megakermis ook in september op De Bazaar. Die was zo populair dat de kermis een week langer bleef staan dan gepland. En ook dit jaar wordt er weer veel publiek verwacht op de ‘mega’-kermis. ‘Mega’, want het is de grootste kermis van Noordholland! En mega, omdat je in het reuzenrad van de Grand Prix megahoog over heel Beverwijk en omstreken kan kijken.
Nog meer mega, omdat de grootste hangende achtbaan van heel Europa komt. Dat is echt uniek. De achtbaan is namelijk zo groot dat ie bijna nergens past. Je moet er anders voor naar Duitsland of naar Hyde Park Londen, want daar staat deze achtbaan normaal. En nu dus bij ons.

En dan is er nog een megaride waarin je talloze keren over de kop gaat. Het is een 10 meter hoge molen met vier armen met elk vier schommelende gondels die op en neer gaan.Meer dan 60 attracties!
Er zijn dus 3 mega attracties, plus nog 57 andere, zoals een spookhuis, een megawip, schiettenten, botsauto’s en het super populaire en spannende Boobytrap hotel!

Boobytrap Hotel is een loopattractie waar je een heel avontuur beleeft. Naast het trotseren van allerlei bewegende elementen, zoals een draaiton, sjimmietrap, draaischijven, wasborstels, loopbanden en klimrekken moet je je ook nog een weg banen door allerlei donkere gangetjes en tunnels. En verder zijn er de churros, de zuurstokken en andere kermislekkernijen.

Alles op een rijtje:

  • 10 t/m 21 september, dus ook door de week
  • Op P5 van De Bazaar
  • Je kunt parkeren op P4 (betaald) en dan achter Hal 4 langslopen

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 14:00 – 23:00 uur
  • Zaterdag: 11:00 – 00:00 uur
  • Zondag: 11:00 – 23:00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen