Expositie BOGOTÁ Art 2022 toont werk van ruim 25 kunstenaars in Expoloods Broedplaats BOGOTÁ

Foto: Aangeleverd

HAARLEM / HAARLEMMERMEER – Van donderdag 15 t/m zondag 18 september vindt in de Expoloods Broedplaats BOGOTÁ aan de Haarlemmerstraatweg 79 in Haarlem de expositie BOGOTÁ Art 2022 plaats met werk van meer dan 25 kunstenaars, samengesteld kunsthistorica en curator Nina Knaack.

Broedplaats BOGOTÁ is één van de best bewaarde creatieve geheimen van de Metropool Regio Amsterdam, en de jaarlijkse tentoonstelling is inmiddels een hoogtepunt op de artistieke kalender. Dit jaar toont BOGOTÁ Art werk van meer dan 25 kunstenaars uit de creatieve gemeenschap van de broedplaats langs de Ringvaart in Halfweg.

Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen achter de schermen bij niet alleen de kunstenaars, maar óók de ambachtslieden en de creatieven in de werkplaats en muziekloods.

Uitzichtloos – Floris Hurts 2022

Maarten Meurkens, een van de oprichters van Broedplaats Bogotá, zei “BOGOTÁ Art is een must-see hoogtepunt op de artistieke kalender en onderstreept ons doel als gemeenschap om uitmuntend talent in alle artistieke en creatieve disciplines te koesteren en te laten zien.”

Dit jaar wordt de expositie samengesteld door curator en kunsthistoricus Nina Knaack: “Mijn enthousiasme voor het samenbrengen van communities is een passende match voor BOGOTÁ Art. Dit jaar belooft een uitzonderlijke tentoonstelling te worden, en ik weet zeker dat het iedereen die het bezoekt zal inspireren en ervan zal genieten.”

Plastic Sun (Synthetic) Nature – René Bosch – 2018

BOGOTÁ Art start donderdag 15 september om 17.30 uur en wordt officieel geopend door Wethouder van Cultuur Marja Ruigrok (Gemeente Haarlemmermeer) om 18.00 uur. De expositie is dan tot 20.00 uur te bezichtigen. Daarna van vrijdag 16 september t/m zondag 18 september, dagelijks van 12.00 tot 17.00 uur.

Iedereen is welkom. Toegang en parkeren is gratis. Er is eten en drinken aanwezig.

  • Waar: Expoloods Broedplaats BOGOTÁ, Haarlemmerstraatweg 79, 1165 MK Haarlem
  • Wanneer: donderdag 15 september t/m zondag 18 september
  • Wie: Sjoukje van Gool – Merijn van Beusekom – Marion Boon – Chiel Braat – Anneke de Rond – Maaike Goudriaan – René Bosch – Ruben de Haas – Floris Hurts – Maria Roozen – Angeniet Kam – Madeleine Oosterbaan- Thea Ackema – Connie Vlasveld – Frans Strunk – Wendy Tjalma – Lydia van der Meer – Monique Wijnschenk – Dini Mol – Sanne Kemp – Pieter van Oppenraaij – Otie van Vloten – Ailene Elmpt & Hariatie Eleveld – Paola Kalshoven – Renate Rietbergen
Their Name Is Evan Ailene Elmpt & Hariatie Eleveld 2022

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen