REGIO: Zo beleefde Heemstede Kerstavond: Chocelaterie Van Dam zorgde voor gezelligheid, muziek en…SNEEUW !

HEEMSTEDE – Willem van Dam van Chocolaterie Van Dam heeft ongetwijfeld goede connecties met de (weer)elementen. Hoewel Buienradar voor Kerstavond regenachtig weer voorspelde, wist Willem te zorgen voor een lokale sneeuwbui nabij de Raadhuisstraat nummer 60 in Heemstede.

Foto’s, film en tekst Charles Duijff (klik op onderstaande afbeeldingen voor uitvergroten. Bekijk zeker ook het openingsfilmpje)

Heemstede geniet al sinds 1901 van zijn/haar ambachtelijke Chocolaterie! De huidige exploitant van deze wijd bekende Chocolaterie zorgde op Kerstavond niet alleen voor een zeer lokale sneeuwbui, hij zorgde bovendien dat een groot aantal Heemstedenaren onmiddellijk in een goede bui raakten, dankzij gezelligheid, saamhorigheid, life-muziek, warme chocomel en natuurlijk gluhwein. Niet voor het eerst overigens, Willem organiseert al sinds 2006 dit waardevolle samenzijn op Kerstavond. Natuurlijk kon deze bijeenkomst tijdens de coronaperiode tijdelijk geen doorgang vinden, maar dit jaar kwam weer een groot aantal mensen af op het ‘feel good’ gevoel in aanloop naar Kerst.Ik heb het dan over jong en oud! Hieronder Willem die de bezoekers voorziet van….hoe kan het ook anders….Chocolade!  De Teisterband is een vaste- en waardevolle component tijdens de Kerstavond. Zij spelen dan natuurlijk bekende Kerstnummers en er werd direct stevig meegezongen (zie ook openingsfilm) Voor Alle foto’s klik op Bekijken foto-ALBUM KERSTAVOND 2022 in HEEMSTEDE

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen