Vissenloop: volop sportieve gezelligheid en ruim een ton voor KWF Kankerbestrijding

Recordopbrengst Vissenloop voor KWF Kankerbestrijding: 101.000 euro
Recordopbrengst Vissenloop voor KWF Kankerbestrijding: 101.000 euro
Foto: Ton van Steijn

VELSEN – Onder schitterende weersomstandigheden vond vandaag, zaterdag 3 juni, de zevende editie plaats van de Vissenloop. Zo rond de tweeduizend lopers en loopsters verschenen aan de start voor een route van naar keuze 5,10,15 of 20 kilometer.

De Vissenloop werd georganiseerd in samenwerking met Stichting Citymarketing Velsen | .IJmuiden, BIZ Centrum IJmuiden en BIZ Kennemerlaan. De opbrengsten waren ook dit jaar weer volledig bestemd voor  KWF kankerbestrijding.

Vorig jaar werd er een recordbedrag gerealiseerd van 100.000 euro, en dit jaar was het dan ook de grote uitdaging om dit te overtreffen. En dat lukte! Aan het einde van de middag kon de cheque worden overhandigd van… 101.000 euro.

Een fantastisch resultaat van een even zo fantastische dag voor al die lopers en loopsters die getrakteerd werden op schitterend weer en heel veel (vaak muzikaal) vertier langs de route en aan de finish. Alles bij elkaar een feest dat ongetwijfeld volgend jaar weer een vervolg zal krijgen.

Bij de loop aanwezig, zoals ieder jaar, fotograaf Ton van Steijn. Hij maakte een uitgebreide fotoreportage waarvan een kleine selectie in dit artikel.

Klik HIER voor de complete fotoserie van Ton van Steijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen