Sfeervolle Open Dag Telstar zet toon voor nieuwe seizoen

Foto: Ton van Steijn

VELSEN ZUID – Na vier jaar konden de supporters van Telstar in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen eindelijk weer terecht op een Open Dag bij hun club. Vandaag, zaterdag 15 juli, openden om 12.00 uur de poorten van het 711 Stadion in Velsen-Zuid om supporters van alle leeftijden en andere belangstellenden te verwelkomen.

(foto’s: Ton van Steijn)

Een nieuw seizoen in het oude vertrouwde stadion op Sportpark Schoonenberg, alleen wel met een nieuwe naam, 711 Stadion. 711 (uit te spreken als seven eleven) is de nieuwe hoofdsponsor van Telstar. 711 is aanbieder van online kansspelen en prijkt minimaal de komende twee seizoenen op de borst van de wedstrijdtenues van de Witte Leeuwen en is daarnaast naamgevend stadionpartner van het Stadion.Doelpuntrijk oefenpartijtje
De Open Dag werd afgetrapt door de nieuwe selectie van Mike Snoei voor een oefenwedstrijd tegen tweededivisionist Excelsior Maassluis. Een oefenpartijtje waarbij de Telstar-aanval goed op stoom bleek. Na de openingstreffer van Overtoom, scoorden in de tweede helft El Kachati (2x), Seedorf en proefspeler Alae-Eddine Bouyaghlafen. Daarbij mag niet worden vergeten dat ook Excelsior Maassluis driemaal het doel van Telstar wist te vinden, waardoor er uiteindelijk een 5-3 eindstand op het scorebord achterbleef.

https://twitter.com/telstar1963nv/status/1680207503030722562

Ook Telstar-vrouwen aan goede kant van de score
Uiteindelijk kon Telstar terugkijken op een dubbele winst, want ook de Witte Leeuwinnen voerden de boventoon tegen het Amsterdamse Wartburgia. Wel werd ’t wat minder doelpuntrijk, want het bleef bij één mandje aan de voor Telstar goede kant van het scorebord.

https://twitter.com/telstar1963nv/status/1680272437936521218

Handtekeningen en selfies scoren
Behalve kijken naar oefenwedstrijden van de beide nieuwe selecties van Telstar was het ook de dag waarop de jeugd handtekeningen van spelers en trainer kon scoren en menig selfie kon worden genomen met de Velsense voetbalhelden. Ook was er een speciale kids persconferentie waarbij de jeugd vragen kon stellen aan diverse spelers en speelsters.

Alles bij elkaar kan Telstar terugkijken op een geslaagde fandag, die alleen maar lachende gezichten kende. Dat zag ook fotograaf Ton van Steijn die bijgaande foto-impressie maakte.

Klik HIER voor de complete fotoserie van de Open Dag van Ton van Steijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen