Winter Track Walk 2024: Wandelen over circuit Zandvoort, zondag 25 februari kan dat!

Foto: Wim Meijer Fotografie

ZANDVOORT – Altijd al een keer willen lopen over het iconische circuit in Zandvoort, de plek van een lange autosportgeschiedenis en ook de plek waar Max Verstappen al driemaal achtereen de Dutch Grand prix op zijn naam wist te schrijven? Komende zondag, 25 februari is dat mogelijk. In het kader van het 75-jarig bestaan van het circuit wordt dan de Winter Track Walk georganiseerd.

Het circuit opent de deuren voor een heuse trackwalk. Maximaal 7500 belangstellende sportievelingen krijgen de mogelijkheid om gratis een gezellige winterwandeling te maken over de baan.

Van de uitdagende Tarzanbocht tot de befaamde Scheivlak, deze iconische bochten hebben generaties van coureurs getest. Je voelt het nu zelf als je erop staat.

Sluit de voorjaarsvakantie op zondag 25 februari in stijl af. Niet alleen de baan is open, maar sim race center Racesquare is geopend en heeft een speciale kennismakingsaanbieding. Omdat Racecafé Mickeys nog verbouwd wordt, is worden er pitboxen ingericht als pop-up café voor een hapje en een drankje. Kom met je kinderen, kleinkinderen vader, moeder, buren of vrienden. Tussen 13:00 en 16:00 is de track geopend.

In totaal zijn er 7500 tickets beschikbaar. De tickets zijn gratis maar moeten wel worden aangevraagd. Dat kan via deze link: Tickets Winter Track Walk 2024.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen