Workshop Salsa Dans en Muziek in Sociëteit Vereeniging Haarlem

Foto: Wikipedia - Glen Bowman

HAARLEM – Op donderdag 28 maart organiseert Joyce van der Stad van Dansgroep Salsajoy een workshop ‘Salsa Dans en Muziek in Sociëteit Vereeniging Haarlem aan de Zijlweg 1 in Haarlem.

Salsa is erg populair en is voor iedereen overal ter wereld! Op die 28e maasrt waan je je een namiddag lang in de tropische sferen van Zuid-Amerika! Je maakt kennis met de Cubaanse dans en muziek. Daarnaast worden er verhalen verteld over de diverse latinostijlen.

Doe mee, het is enorm leuk en inspirerend! De workshop duurt 2 uur inclusief een pauze en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, dames en heren, alle leeftijden. De deur is open vanaf 19.00 uur. Na afloop is er alle gelegenheid voor een hapje en drankje en kun je zelf nog nagenieten van je danservaring, om nooit te vergeten!

De docent is Joyce van der Stad met medewerking van Dansgroep Salsajoy. Joyce heeft 30 jaar ervaring als dansdocent en ongeveer vijftien jaar geleden is Salsajoy door haar opgericht. Zij vertelt hierover: ‘We dansen niet met elkaar als paren, maar als groep en dat geeft veel energie en plezier. Bovendien goed voor lijf en leden. We zijn zo op elkaar ingespeeld dat we spatgelijk kunnen dansen. De choreografieën maak ik zelf. Het lijkt makkelijk wat we doen, kom het maar eens proberen”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen