112

Vrachtwagen in greppel na botsing met bestelbus in Vijfhuizen

Foto: Inter Visual Studio

VIJFHUIZEN – Bij een botsing tussen een vrachtwagen en een bestelbus op een kruispunt bij De Liede is vanmiddag één inzittende gewond geraakt. Of het om de chauffeur van de bus of de truck gaat of om een andere inzittende is niet bekend. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

(bron en foto’s: Inter Visual Studio)

Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur op de kruising van de Spaarnwouderweg, de Nieuwe Spaarnwouderweg en de Hybrideweg. Dat is pal naast bedrijventerrein De Liede en ten noordoosten van het dorp Vijfhuizen.

De bestelbus raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd, de vrachtwagen schoot door en kwam in een greppel naast de Spaarnwouderweg tot stilstand.

De politie heeft het kruispunt tijdelijk afgesloten voor hulpverlening en berging van de voertuigen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Verkeer op de Spaarnwouderweg heeft voorrang op verkeer vanaf de Nieuwe Spaarnwouderweg en de Hybrideweg.

Een politiewoordvoerder vertelt dat de brandweer ook nog even ter plaatse is geweest, omdat de kans aanzienlijk was dat één van de voertuigen in brand zou vliegen. Uiteindelijk hoefden de brandslangen niet te worden uitgerold.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen