Verkeersregelaars gezocht voor de ZorgSpecialist Grachtenloop

Foto: Wim Meijer Fotografie

HAARLEM – Kom jij de organisatie van de ZorgSpecialist Grachtenloop op vrijdag 21 juni helpen om er een fantastische dag voor de deelnemers van te maken? Om de lopers en toeschouwers veilig te laten deelnemen aan het evenement is SportSupport Kennemerland nog hard op zoek naar verkeersregelaars.

Naast veel gezelligheid en sociale contacten ontvang je een vrijwilligersshirt, lunchpakket en toegang tot onze vrijwilligersborrel.

Het ondersteunen van de organisatie als vrijwilliger kan al vanaf wanneer je 3 uur beschikbaar bent. Lisanne de Ruijter, vrijwilligerscoördinator van SportSupport Kennemerland: “We hebben nu vooral behoefte aan verkeersregelaars die op het parcours op diverse punten staan en aan de verkeersveiligheid van lopers en publiek kunnen bijdragen. Mensen die minimaal 16 jaar oud zijn en die dit leuk vinden, maar het nog nooit gedaan hebben, krijgen van ons van te voren nog een korte online cursus waarin de basisvaardigheden worden aangeleerd. Daarbij hoort een klein examen en een certificaat. Verzekeringstechnisch is alles dan gedekt. De vrijwilligers worden de hele dag door ons verzorgd en wij organiseren tweemaal per jaar voor hun een gezellige bijeenkomst.”

Wat wij bieden
Vrijwilligers zijn onmisbaar om de ZorgSpecialist Grachtenloop te organiseren. Om jou te bedanken voor de inzet ontvang je:

  • Een vrijwilligersshirt
  • Lunchpakket voor de dag zelf
  • Een vrijwilligersborrel achteraf als bedankje
  • Sociale contacten
  • Veel gezelligheid
  • Veel waardering
  • Gezellig groep vrijwilligers

Contact
Neem voor meer informatie of om vrijwilliger te worden contact op met Lisanne via 023-3037236

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen