Kennemerhart organiseert lunch voor mensen met Parkinson

mei 22 , 14:28 Nieuws
dagbestedingslocatie kennemerhart oppeppers tuindershart kopie
HAARLEM - Op maandag 27 mei is er een lunch voor mensen met Parkinson en hun naasten of mantelzorger bij Kennemerhart Oppeppers locatie Tuindershart (Witte van Haemstedelaan 72 in Haarlem - Ramplaankwartier).
De lunch wordt georganiseerd door Kennemerhart Oppeppers dagbestedingslocaties Tuindershart en Ramplaanhart. Bezoekers van de lunch kunnen tegelijkertijd kennis maken met deze dagbestedingslocaties. Op Tuindershart draait het om natuur, groenbeleving, buiten bezig zijn en houtbewerking. De deelnemers, vrijwilligers en medewerkers van Tuindershart hebben deze plek laten uitgroeien tot een groene oase in de stad.
Samenwerking met ergotherapeuten Kennemerhart
Voor de lunch wordt samengewerkt met de ergotherapeuten van Kennemerhart. Het kernteam Parkinson van Kennemerhart heeft als visie ‘het bieden van goede basiszorg bij de complexe zorgvraag rondom Parkinson’. De extra aandacht voor Parkinson via deze lunch sluit aan bij deze visie.
Aanmelden voor de lunch kan via [email protected] of 06 23533039 (nb er is ruimte voor een maximaal aantal deelnemers aan de lunch). Voor deelname aan de lunch zijn geen kosten verbonden. Tijdstip: van 11.30 uur tot 13.30 uur.