Toon Beijer bij DSS in nieuwe rol als begeleider en opleider jeugdtrainers

apr 24 , 9:42 Nieuws
beijer toon kopieren
HAARLEM - Voetbalvereniging DSS heeft voor het seizoen 2024/25 een overeenstemming bereikt met oud-trainer/coach en oud-technisch manager/directeur Toon Beijer. Beijer was al drie seizoenen werkzaam bij DSS in meerdere rollen en gaat zich het komende seizoen richten op het begeleiden en opleiden van jeugdtrainers bij DSS.
De vastlegging is het gevolg van een succesvolle pilot met een trainerscursus voor ouders eerder dit jaar. De trainerscursus is een intern ontwikkeld traject binnen de DSS Academie, Beijer gaat dit project uitbouwen tot werving, selectie en het begeleiden van jeugdtrainers.
Met zijn enorme staat van dienst, ervaring, kennis en kunde is DSS uiteraard blij dat Beijer aan de club verbonden blijft. Beijer heeft zijn diensten onder meer bewezen bij De Graafschap en ADO Den Haag maar ook lang bij Telstar én als KNVB docent. Technisch manager Patrick van der Fits spreekt dan ook zijn tevredenheid uit: "We zijn trots en blij met de uitbreiding van onze samenwerking met Toon; zijn bijdrage aan de jeugd is een kwaliteitsimpuls voor de club" Hij voegt hier verder aan toe: "Zo blijven we de juiste stappen zetten, qua continuïteit en innovatie met onze DSS Academie”.