ZorgSpecialist Grachtenloop volledig uitverkocht; bijna 4500 deelnemers

jun 14 , 7:48 Nieuws
rj23 6 sps gl 06834
HAARLEM - Vrijdagavond 21 juni staat het centrum van Haarlem in het teken van De ZorgSpecialist Grachtenloop. Dit jaarlijkse door SportSupport Kennemerland georganiseerde hardloopfeest kent alweer zijn 28e editie en is nu al helemaal uitverkocht! Het gezellige hardloop evenement, met start en finish naast de Koepel op de Papentorenvest, wordt een hardloopfeest met veel entertainment en publiek langs de route.
De Hero KidsRun, vrijdagavond trappen we af met een loop voor de allerkleinsten: maar liefst 400 kinderen rennen mee met de Hero KidsRun, met of zonder begeleiding van hun papa, mama, opa of oma over een afstand van 1 kilometer.
Run2Day Haarlem 5 km & de SportSupport 10 km, Om 19.00 uur is het de beurt aan de deelnemers van de 5 km. Ruim 2000 deelnemers leggen één ronde door het centrum af, langs het Spaarne, over de Botermarkt, door de gezellige straatjes van de Vijfhoek, over het Hortusplein en langs de terrassen op het Klokhuisplein. De laatste en langste afstand van de avond is de 10 km. De ruim 2000 deelnemers aan deze afstand lopen niet één, maar twee ronden door de gezellige binnenstad van Haarlem.
Afterborrel op het Koepelplein En voor alle deelnemers geldt: na de finish toveren we samen met een dj het Koepelplein om tot een gezellige plek voor een afterborrel.
De Endeavour BusinessRun De ZorgSpecialist Grachtenloop biedt de mogelijkheid om via een aantrekkelijk VIP-businesspakket deel te nemen aan de Endeavour BusinessRun. Zo worden er meer dan 100 teams ontvangen in de VIP-lounge in de Koepel.
Haarlem University of Applied Science Award, Haarlem University stimuleert graag jong talent en de (toekomstige) changemakers. Zij is daarom de trotse sponsor van de scholenbokaal van De ZorgSpecialist Grachtenloop en reikt de Scholen Award uit. Er staan op de 5 km meer dan 600 scholieren aan de start, wie gaat er met de Award naar huis?