Succesvolle kofferbakmarkt bij kringloopwinkel Zolder023 in Haarlem

Haarlem – Kringloopwinkel Zolder023 in Haarlem organiseerde zaterdag 28 augustus 2021 een kofferbakmarkt op het terrein grenzend aan de kringloopwinkel. De deelnemers betaalden een bedrag voor een plek waarop ze hun koopwaar uit de kofferbak konden uitstallen en het totaalbedrag daarvan kwam ten gunste van de stichting Vluchteling.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (klik op een foto voor uitvergroting)

Ruim voor de aanvangstijd 10:00 uur werden de diverse plekken door enthousiaste deelnemers ingenomen en werd de kofferbakmarkt voorbereid. De weergoden werkten gelukkig mee aan  het gebeuren. Hieronder de voorbereidingen De ruime parkeerplaats achter en naast het filiaal in Haarlem van Zolder023 biedt ruimte voor 80 auto’s en is een uitermate geschikte locatie voor een kofferbakmarkt. Er werden binnen de Coranamaatregelen 25 plekken beschikbaar gesteld voor verkopers. Voor kinderen was voor het filiaal een springkussen opgesteld.Frankie Local verzorgde daarnaast voor een heerlijk kopje koffie vanuit zijn koffiebakfiets.

In onderstaand filmpje vertelt storemanager (regiomanager) Jan van Buren o.a. over de organisatie van deze dag.

Natuurlijk was de kringloopwinkel zelf ook geopend. Deze kringloopwinkel biedt een zeer overzichtelijk assortiment, waarbij duidelijk op kwaliteit van de ingebrachte goederen wordt gelet. Ook in IJmuiden bestaat een mooie vestiging van Zolder023 gelegen aan de Groeneweg 69 aldaar.

De organisatie: “We konden het binnen de huidige maatregelen niet groter maken dan dit, maar het feit dat het weer kán, en het enorme enthousiasme bij onze klanten zorgde ervoor dat we het toch hebben georganiseerd. Het was geweldig om dit ‘evenement’ weer  te kunnen organiseren en Zolder023 heeft nog veel meer leuks op de planning dit najaar” aldus Jan van Buren regiomanager van Zolder023.

Donatie Stichting vluchteling

De verkopende deelnemers aan de Kofferbakmarkt betaalden dus  een bedrag voor hun standplaats. Dit volledige bedrag werd door Zolder023 gedoneerd aan Stichting Vluchteling. Daarnaast werden de bezoekers gevraagd te doneren zodat we gezamenlijk een mooie bijdrage konden leveren aan de noodtoestand in bijvoorbeeld Afghanistan & Haïti. “Er is hier een groot tekort aan onderdak, voedsel en medische zorg en Zolder023 wil hierin haar steentje bijdragen zegt Jan van Buren regiomanager Zolder023.

Hieronder nog enkele mooie afbeeldingen, ook van Zolder023 aan de binnenzijde. Bekijk zeker ook het openingsfilmpje!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen