Sociaal Wijkteam Europawijk en Molenwijk verhuisd naar wijkcentrum De Wereld

Foto: Hans Verquer, foto aangeleverd

Sociaal Wijkteam Haarlem Europawijk & Molenwijk is verhuisd van het Rivièraplein naar wijkcentrum De Wereld aan de Laan van Berlijn 1 in Haarlem Schalkwijk. De nieuwe locatie ligt op een steenworp afstand van de plek waar het Sociaal Wijkteam Europawijk & Molenwijk de afgelopen jaren gevestigd was.

Sociaal Wijkteam medewerker Manon Hoefman: ‘We zijn erg blij met deze nieuwe locatie. Wijkcentrum De Wereld is een bruisend ontmoetingscentrum waar van alles gebeurt, ligt centraal in Europawijk & Molenwijk en is heel toegankelijk voor iedereen. Onze diensten voor de bewoners blijven natuurlijk hetzelfde. Het Sociaal Wijkteam (SWT) ondersteunt bij vragen en problemen op het gebied van welzijn, zorg, wonen, geldzaken en werk.

Het voordeel van onze nieuwe standplaats is dat in wijkcentrum De Wereld veel wijkgerichte activiteiten samen komen en het echt een ontmoetingsplek voor wijkbewoners is. Er is een ruim grand café en er zijn diverse ruimtes waar dagelijks veel bewoners en vrijwilligers actief zijn. Zo is er onder meer dagopvang voor ouderen, er zijn opvoedcursussen en speelgroepen, trainingen en workshops, bijeenkomsten en vergaderingen van wijkbewoners en organisaties. Het maakt het voor iedereen een stuk makkelijker elkaar te vinden en samen te werken. ”

Contactgegevens SWT Europawijk & Molenwijk

Telefoon: 023 – 5430 992.

Email: [email protected].

Adres: Wijkcentrum De Wereld, Laan van Berlijn 1, 2034 SB in Haarlem

In verband met de huidige corona maatregelen werkt het SWT Europawijk & Molenwijk alleen op afspraak, er zijn géén inloopspreekuren.

Het Sociaal Wijkteam Haarlem is een onderdeel van de gemeente Haarlem en heeft negen locaties in Haarlem en een locatie in Zandvoort.

Meer info: https://sociaalwijkteams.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen