Bezoekers Albert Heijn Soendaplein weer helemaal ‘uit de brand’

Foto: John van der Wall

Albert Heijn aan het Soendaplein in Haarlem is weer open na een grote brand in augustus van dit jaar. “Ieder bezoek aan deze Albert Heijn wordt één groot feest”, sprak een woordvoerder tijdens het her-openingsceremonieel. Komt dat even goed uit met de feestdagen!

Foto’s en film John van der Wal (Youtube 023TVonline) Tekst Charles Duijff

‘Valt ’t je op dat de zon feller schijnt, als de rook om je hoofd is verdwenen’ (song Boudewijn de Groot). Dit nummer verscheen in 1968 als B-kant van de single ‘Waterdrager’ Toeval of voorzienigheid? Er werd namelijk het nodige water aangedragen, per slang weliswaar, voordat bij het grote winkelpand van Albert Heijn de rook om je hoofd was verdwenen. Buiten aan ’t pand weinig te zien, maar binnen was door de brand alles roetzwart. Sinterklaas was nog niet in het land, anders had men gebruik kunnen maken van zijn roetveeg pieten.

Het is toch allemaal goedgekomen! Een blij team van AH-medewerkers en -ik schreef het al eerder- een feestelijke- en gezellige opening. ‘Berengezellig volgens mij…’Nu maar hopen dat we snel in de schappen weer ‘schappelijke’ prijzen tegenkomen. Gezonde prijzen voor gezonde producten bijvoorbeeld…. Wordt het voor alle portemonnees een ‘blije’ boodschap en blijft voordelig pinnen uw passie? Bekijk hieronder het filmpje van de opening….

 

U kunt voor boodschappen vrij uw (brede) gang gaan, want de paden tussen de schappen zijn éxtra breed, vanwege tegemoetkomend verkeer van volle winkelwagentjes wel zo veilig en bij AH geen files…. hooguit file(t) americain…. De redacties  van haarlem.nieuws.nl en Youtube 023TV0nline feliciteren alle medewerkers van Albert Heijn en wensen iedereen een veilige- en gezonde toekomst en als het om Fire gaat, dan alleen Fire van The Pointer Sisters, want je mag zingen tijdens het boodschappen doen!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen