Pop-up informatiecentrum Houtplein in kantoor provincie

Foto: Gemeente Haarlem

Woensdag 2 februari is het pop-up informatiecentrum over de herinrichting van het Houtplein in het kantoor van de provincie Noord-Holland geopend. Tot en met woensdag 16 maart kunnen bezoekers de plannen rondom de herinrichting van het Houtplein bekijken, de keuze van materialen inzien en de globale planning doornemen.

De herinrichting wordt mogelijk gemaakt door provincie Noord-Holland en gemeente Haarlem. Voorafgaand aan de start bezochten wethouder De Raadt (Financiën, Openbare Ruimte en Sport) en gedeputeerde Olthof (Mobiliteit en Bereikbaarheid) het informatiecentrum.

Inloopspreekuur
Bezoekers zijn van maandag tot en met vrijdag welkom tussen 8.00 en 18.00 uur in de ontvangsthal van de provincie, Houtplein 33. Geïnteresseerden kunnen zonder afspraak naar binnen lopen om meer over de herinrichting te weten te komen. Daarnaast is er iedere woensdagmiddag een inloopspreekuur tussen 14.00 en 16.00 uur waarbij de leden van het projectteam vragen beantwoorden.

Meer informatie over het project is te vinden op projectpagina van gemeente Haarlem en via de Dura Vermeer Bouwapp. De app ‘Houtplein Haarlem’ kunt u gratis downloaden via de appstore (Apple) of de Google Play Store-app (android).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen