Topacts komen naar 2Generations in Patronaat en Villa Westend

De Edwin Eversband.
Foto: pr

Het muziek- en dansfeest 2Generations heeft voor de komende twee edities topacts op het programma staan.

Zaterdag 18 maart is 2Generations voor de tweede keer in het Patronaat in Haarlem waarbij alle zalen worden gebruikt. Hoofdact voor die avond is 2Brothers on the 4th Floor.

Edwin Evers Band

Zaterdag 1 juli zal de Beach Edition weer neerstrijken in Villa Westend in Velserbroek. De grootste act is dan de EDWIN EVERS BAND aangevuld met de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival: O’G3NE.  Tickets met vroegboek-korting voor beide evenementen zijn te koop via de website van 2Generations.

Op het grote podium in het Patronaat zal de legendarische Nederlandse dansact 2 Brothers on the 4th Floor de bezoekers aan het dansen krijgen. De groep had gedurende de negentiger jaren een groot aantal hits. Verder zijn er optredens van DJ Marcello vs Robertodavinci, Barry Brand, 2Generations Showband en diverse DJ’s. Tickets kosten €20; snelle beslissers kunnen online met korting boeken.

O’G3NE

De Beach Edition kent absolute topacts: O’G3NE en de Edwin Evers Band. O’G3NE, bestaande uit drie zussen, heeft de harten van veel Nederlanders veroverd. Zo ook de keuzeheren van de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival. Op 1 juli weten wij dan ook op welke plaats de meiden zijn geëindigd.

De Edwin Evers Band is te gast geweest op de 2015 editie van 2Generations bij Villa Westend.  Bezoekers hebben de uitdrukkelijke wens uitgesproken om hen te laten terugkeren zodat ze wederom zijn vastgelegd. Eerdere edities waren volledig uitverkocht en de verwachting is dat het evenement wederom voortijdig alle kaarten kwijt zal zijn.

Tickets kosten voor de snelle beslissers € 23 per stuk en zijn te verkrijgen via de website/ Facebookpagina van 2Generations.

Reacties