PvdA Haarlem opent politiek seizoen

Zes vrijwilligers in het zonnetje.
Foto: haarlemniews

De PvdA-fractie in Haarlem trapt het verkiezingsseizoen af met een netwerkbijeenkomst op zondag 10 september.

Wat speelt er in Haarlem op het gebied van werkgelegenheid? Welke initiatieven zijn er en worden er ontwikkeld? Over deze vragen en meer gaan de leden, de fractie en belangstellenden in gesprek tijdens een interactieve netwerkbijeenkomst vanaf 15.00 uur in het Kweekcafé aan de Kleverlaan.

Iedereen is uitgenodigd om langs te komen en mee te praten.

Wethouder Joyce Langenacker opent de bijeenkomst om 15.30 uur. Daarna vertellen mensen van verschillende organisaties en initiatieven wat er speelt of gaat spelen op het gebied van werk en meedoen in Haarlem (en omgeving). Er zijn pitches van: Bootzeil, SûR Atelier, De Herstelacademie Haarlem, Nederlands Hout en het Kweekcafé.

Er is nog ruimte voor twee anderen om hun werk of initiatief met het publiek te delen. Belangstellenden hiervoor kunnen contact opnemen met Conny Kaper door een e-mail te sturen aan: [email protected] Vanaf 16.30 uur is er een hapje en een drankje.

De opbrengst van de bijeenkomst wordt meegenomen als input voor het samenstellen van het nieuwe verkiezingsprogramma van de PvdA Haarlem voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Reacties