Gratis cursus interviewtechnieken voor jongeren in Toneelschuur

Oscar Kocken (links).
Oscar Kocken (links).
Foto: pr

Op woensdag 11 oktober a.s. om 19.30 uur geeft presentator, columnist, en theatermaker Oscar Kocken (o.a. Kunstbende, Lowlands, Parade) een gratis Masterclass Interviewtechnieken in de Toneelschuur voor jongeren tot 25 jaar.

In de anderhalf uur durende Masterclass leert Oscar Kocken jongeren hoe ze acteurs het hemd van het lijf kunt vragen. Ze brengen hun nieuwe interviewtechnieken in praktijk bij een nagesprek na afloop van een van de jongerenvoorstellingen, b.v. bij de dansvoorstelling ‘Danslokaal 5’ van Conny Janssen
Danst op woensdag 18 oktober.
De Masterclass Interviewtechnieken is onderdeel van ‘Backstage’: de jongerenambassadeurs van de Toneelschuur selecteerden voorstellingen uit het Toneelschuurprogramma die jongeren absoluut niet mogen missen. Na afloop vragen de ambassadeurs de acteurs of dansers het hemd van het lijf en krijgen jongeren ook de gelegenheid vragen te stellen. Backstagevoorstellingen kosten voor jongeren onder 25 jaar € 10,00 inclusief nagesprek.
De Masterclass Interviewtechnieken begint op woensdag 11 oktober om 19.30 uur en vindt plaats in de bibliotheek van de Toneelschuur. De toegang is gratis maar er is beperkt plek, dus reserveren is aanbevolen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.toneelschuur.nl, telefonisch op 023-5173910 of aan de kassa van de Toneelschuur & Filmschuur, Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen